Вершково-сирний соус «Альфредо»

 

Для його приготування не обов’язково використовувати саме пармезан, але вершкове масло та вершки мають бути справжніми та якісними.

Соус прекрасно доповнює смаки багатьох страв.

Складові:

  • 2 ст. л. Вершкового масла Козуб Продукт
  • 1 стакан жирних Вершків (33% Козуб Продукт)
  • 1/2 стакана тертого твердого солоного сиру
  • Сіль та перець за смаком
  • Розтоплюємо на слабкому вогні вершкове масло
  • Плавно додаємо вершки, обережно змішуючи з маслом.

  • Додаємо сіль та перець. Чекаємо поки суміш закипить та мішаємо 5 хвилин, на маленькому вогні, поки суміш не загускне.
  • Знімаємо з вогню, додаємо натертий сир та не лінуючись вимішуємо.

Все просто та дууууже смачно.

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"