Рулетики з баклажанами із сиром

Баклажани миємо і гострим ножем нарізаємо вздовж на тонкі смужки, трохи солимо, заливаємо водою. лишаємо на 15 хвилин. Потім промиваємо полосочки баклажанів під проточною водою і знову їх солимо. Залишаємо   ще на 20 хвилин.

 

В цей час готуємо начинку з натертих яєць, плавленого сиру, часнику та мастимо трохи майонезом.

Смужки баклажанів злегка обсмажуємо на маслі з двох сторін. Після обсмажування перекладаємо на паперовий рушник, щоб зійшло зайве масло.

На всю поверхню баклажанових смужок намащуємо начинку.

Загортаємо смужки в рулетики, прикрашаємо помідорами і зеленню.

Смачного!

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"