Перевірений рецепт вдалих пасок

Тримайте перевірений роками рецепт пасок від прабабусі, основна засада успіху гарний настрій та відсутність поганих думок.
Записуйте:
• 10 жовтків
• 0,5 літра молока
• 0,5 літра цукру
• 150 грам вершків
• 65 грамів вершкового масла
• 50 грамів маргарину
• 50 грамів живих дріжджів
• Родзинки
• 1,5 кг борошна
Заводимо дріжді аби зашуміли – в теплому молоці з дрібкою цукру.
Жовтки збити зцукром, додати молоко та вершки, розтоплені, але не гарячі, масло та маргарин. У отриману суміш поступово ввести борошно, влити дріжді — допоки мішається можна збивати тістомішалкою, але наприкінці прийдеться гарно попрацювати руками. 
Місити 5-10 хвилин, потім накрити рушником та поставити дозрівати в теплому та спокійному місці. Тісто має збільшитися в 2-3 рази.
Розкласти тісто по формах, десь на 2/3 форми, накрити рушником і дати піднятися до країв.
Випікати при 200 градусах хвилин 50-60.
Витягти, дати вистигнути в спокійному місці. Прикрасити за смаком.

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"