суп з Толокном

Овочевий суп з толокном

Для супа використовуємо усі овочі, які вам прийдуться до вподоби – картоплю, цибулю, кабачок, цвітну капусту, селеру, моркву, тощо.

Овочі миємо, чистимо, нарізаємо кубиками чи соломкою, заливаємо 2-3 літрами води та варимо до готовності.

Сіль та спеції додаємо за смаком.

За бажанням овочі потім можна перетерти блендером.

Окремо в склянці холодної кип’яченої води розводимо толокно – 1-1,5 столових ложки вівсяного толокна Козуб продукт, ретельно перетираючи грудочки. Отриманий розчин вливаємо в овочевий бульйон, доводимо до кипіння гарно помішуючи.

 За смаком до супу можна додати вершкового масла Козуб продукт та дрібно нарізану зелень.

Ароматний обід готовий!

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"