Запіканка з макаронів, кабачків, помідорів і сиру

Складові

  • 250 гр. Ваших улюблених макаронів Belinni із позначкою #durum
  • 1 кабачок
  • 125 гр. Помідори (можна черрі)
  • 150 гр. Української Моцарелли ТМ Козуб Продукт
  • 1/2 пучка базиліка
  • 3-4 пір’їнки зеленої цибулі
  • 8 шт. яєць
  • 250 мл. молока

Відварити макарони al dente, злити воду.

Кабачок нарізати тонкими смужками, якщо шкурка ніжна — можна не чистити. Помідори ріжемо на четвертини або половини, якщо дрібні.

Моцареллу нарізаємо скибочками і дрібно ріжемо зелень.

Далі збийте міксером яйця з молоком, додати сіль і перець за смаком.

Форму для запікання змастіть рослинною олією.

Викладаємо зпочатку половину макарон, зверху усі кабачки і половину томатів, зверху кладемо половину сиру.

Далі додати решту макарони, зверху знову шар томатів, і сир, що залишився.

Фінальний акорд — залити зверху збитими яйцями.

Запікати при температурі 175-180 градусів близько 30 хвилин.

Смачного.

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"