паста

Лінгвіні з вершковим соусом, беконом та грибами

Складові:

Бекон -250 г

Печериці — 250 г

Часник -1 зубчик

Паста лінгвіні- 250 г

Біле сухе вино -¼ склянки

Подрібнений свіжий чебрець- 1 чайна ложка

Вершки 33% -5 столових ложок

Сіль, перець, зелень – за смаком

Тертий твердий сир (пармезан)- за смаком

 

  • У добре розігрітій сковороді обсмажте дрібно нарізаний бекон до рум’яного стану.
  • Додайте тонко нарізані гриби і обсмажте 7-15 хвилин до м’якості і рум’яного стану.
  • Тим часом, відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
  • До грибів додайте подрібнений часник і чебрець і обсмажте ще хвилину.
  • Влийте вино і готуйте ще деякий час, поки вино злегка не випарується.
  • Зніміть соус з вогню, додайте вершки і петрушку. Поперчіть (сіль можна не додавати, бо бекон і так солоний). Додайте пасту і перемішайте.
  • Подавайте, посипавши сиром.

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"