Вершкове масло з часником та в'яленими томатами

Вам знадобиться:

  • 100 г масла
  • 1 зубчик часнику
  • 2 столові ложки подрібнених в’ялених томатів
  • 1 столова ложка свіжого подрібненого базиліка
  • сіль за смаком

— помідори просушити паперовим рушником, аби прибрати зайве масло, порізати на середні шматочки і перемішати з маслом. Перемішують руками, поступово і не різко.

— Часник почистити і видавити в масло.

— Додати базилік та сіль за смаком, все добре перемішати.

— Масло прибрати на пару годин в холодильник, дати настоятися.

Перед подачею дати маслу трохи постояти при кімнатній температурі.

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"