Цільнозернова галета – неймовірно легкий варіант випічки

Тісто виходить дуже ніжним, а варіанти начинки залежать лише від вашого смаку та фантазії.

Отже для тіста беремо:

  • 200 грамів цільнозернового борошна
  • 1 яйце
  • 50 мл. води
  • 2 столових ложки оливкової олії
  • 50 грамів сиру (творог)
  • 0,5 чайної ложки солі

Усе змішуємо та гарно вимішуємо отримане тісто. Загортаємо у плівку та відкладаємо на пів години.

Начинка може бути така: соус песто, шпинат, помідори, сіль перець та натертий адигейський сир. Зверху можна змастити яйцем.

Тісто розкатуємо, викладаємо на деко, зверху начинку, та підгинаємо трохи краї.

Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Поділіться з друзями

Facebook
Twitter
Google+
Telegram
Email
Print

Підпишіться на наші новини

і отримуйте на свою електронну пошту останні новини, акції, ексклюзивні пропозиції від компанії "Козуб"