Рецепт вдалих великодніх пасок

Перевірений рецепт вдалих пасок Тримайте перевірений роками рецепт пасок від прабабусі, основна засада успіху гарний настрій та відсутність поганих думок.Записуйте:• 10 жовтків• 0,5 літра молока• 0,5 літра цукру• 150 грам вершків• 65 грамів вершкового масла• 50 грамів маргарину• 50 грамів живих дріжджів• Родзинки• 1,5 кг борошнаЗаводимо дріжді аби зашуміли – в теплому молоці з дрібкою …

Рецепт вдалих великодніх пасокЧитать полностью »

Цільнозернова галета – неймовірно легкий варіант випічки

Цільнозернова галета – неймовірно легкий варіант випічки Тісто виходить дуже ніжним, а варіанти начинки залежать лише від вашого смаку та фантазії. Отже для тіста беремо: 200 грамів цільнозернового борошна 1 яйце 50 мл. води 2 столових ложки оливкової олії 50 грамів сиру (творог) 0,5 чайної ложки солі Усе змішуємо та гарно вимішуємо отримане тісто. Загортаємо …

Цільнозернова галета – неймовірно легкий варіант випічкиЧитать полностью »

Вершково-сирний соус «Альфредо»

Вершково-сирний соус «Альфредо»   Для його приготування не обов’язково використовувати саме пармезан, але вершкове масло та вершки мають бути справжніми та якісними. Соус прекрасно доповнює смаки багатьох страв. Складові: 2 ст. л. Вершкового масла Козуб Продукт 1 стакан жирних Вершків (33% Козуб Продукт) 1/2 стакана тертого твердого солоного сиру Сіль та перець за смаком Розтоплюємо …

Вершково-сирний соус «Альфредо»Читать полностью »

Вершкове масло з часником та в’яленими томатами

Вершкове масло з часником та в’яленими томатами Вам знадобиться: 100 г масла 1 зубчик часнику 2 столові ложки подрібнених в’ялених томатів 1 столова ложка свіжого подрібненого базиліка сіль за смаком — помідори просушити паперовим рушником, аби прибрати зайве масло, порізати на середні шматочки і перемішати з маслом. Перемішують руками, поступово і не різко. — Часник …

Вершкове масло з часником та в’яленими томатамиЧитать полностью »

паста

Лінгвіні з вершковим соусом беконом та грибами

Лінгвіні з вершковим соусом, беконом та грибами Складові: Бекон -250 г Печериці — 250 г Часник -1 зубчик Паста лінгвіні- 250 г Біле сухе вино -¼ склянки Подрібнений свіжий чебрець- 1 чайна ложка Вершки 33% -5 столових ложок Сіль, перець, зелень – за смаком Тертий твердий сир (пармезан)- за смаком   У добре розігрітій сковороді …

Лінгвіні з вершковим соусом беконом та грибамиЧитать полностью »