Цільнозернова галета – неймовірно легкий варіант випічки

Цільнозернова галета – неймовірно легкий варіант випічки Тісто виходить дуже ніжним, а варіанти начинки залежать лише від вашого смаку та фантазії. Отже для тіста беремо: 200 грамів цільнозернового борошна 1 яйце 50 мл. води 2 столових ложки оливкової олії 50 грамів сиру (творог) 0,5 чайної ложки солі Усе змішуємо та гарно вимішуємо отримане тісто. Загортаємо …

Цільнозернова галета – неймовірно легкий варіант випічкиЧитать полностью »

Вершково-сирний соус «Альфредо»

Вершково-сирний соус «Альфредо»   Для його приготування не обов’язково використовувати саме пармезан, але вершкове масло та вершки мають бути справжніми та якісними. Соус прекрасно доповнює смаки багатьох страв. Складові: 2 ст. л. Вершкового масла Козуб Продукт 1 стакан жирних Вершків (33% Козуб Продукт) 1/2 стакана тертого твердого солоного сиру Сіль та перець за смаком Розтоплюємо …

Вершково-сирний соус «Альфредо»Читать полностью »

Вершкове масло з часником та в’яленими томатами

Вершкове масло з часником та в’яленими томатами Вам знадобиться: 100 г масла 1 зубчик часнику 2 столові ложки подрібнених в’ялених томатів 1 столова ложка свіжого подрібненого базиліка сіль за смаком — помідори просушити паперовим рушником, аби прибрати зайве масло, порізати на середні шматочки і перемішати з маслом. Перемішують руками, поступово і не різко. — Часник …

Вершкове масло з часником та в’яленими томатамиЧитать полностью »

паста

Лінгвіні з вершковим соусом беконом та грибами

Лінгвіні з вершковим соусом, беконом та грибами Складові: Бекон -250 г Печериці — 250 г Часник -1 зубчик Паста лінгвіні- 250 г Біле сухе вино -¼ склянки Подрібнений свіжий чебрець- 1 чайна ложка Вершки 33% -5 столових ложок Сіль, перець, зелень – за смаком Тертий твердий сир (пармезан)- за смаком   У добре розігрітій сковороді …

Лінгвіні з вершковим соусом беконом та грибамиЧитать полностью »

Рулетики з баклажанів із сиром

Рулетики з баклажанами із сиром Баклажани миємо і гострим ножем нарізаємо вздовж на тонкі смужки, трохи солимо, заливаємо водою. лишаємо на 15 хвилин. Потім промиваємо полосочки баклажанів під проточною водою і знову їх солимо. Залишаємо   ще на 20 хвилин.   В цей час готуємо начинку з натертих яєць, плавленого сиру, часнику та мастимо трохи майонезом. …

Рулетики з баклажанів із сиромЧитать полностью »

Піца на вівсяноблині

Піца на вівсяноблині Складові Пластівці вівсяні 2 яйця Томат Сир Моцарелла Українська Козуб Продукт Шампіньони Інші наповнювачі за вашим смаком та преференціями. Збиваємо  яйця та додаємо до них 3 ложки вівсяних пластівців, солимо.  Даємо настоятися. В цей  час скибочками нарізаємо печериці та томати. Натираємо моцареллу. На розігріту (але без фанатизму) пательню, трохи змащену олією або …

Піца на вівсяноблиніЧитать полностью »

Літня запіканка з макаронами

Запіканка з макаронів, кабачків, помідорів і сиру Складові 250 гр. Ваших улюблених макаронів Belinni із позначкою #durum 1 кабачок 125 гр. Помідори (можна черрі) 150 гр. Української Моцарелли ТМ Козуб Продукт 1/2 пучка базиліка 3-4 пір’їнки зеленої цибулі 8 шт. яєць 250 мл. молока Відварити макарони al dente, злити воду. Кабачок нарізати тонкими смужками, якщо …

Літня запіканка з макаронамиЧитать полностью »

Салат из капусты с адыгейским сыром и сухариками

Салат из капусты с адыгейским сыром и сухариками вам потребуется:капуста белокочанная — 150гпомидор — 1 шт.огурец — 1 шт.лук зеленый — 20гсухари — 100гадыгейский сыр ТМ Козуб Продукт — 150гперец болгарский (зеленый) — 1 шт.соль — по вкусуподсолнечное масло — 30 мл.Белокочанную капусту тонко нашинковать и словно вымесить руками. Смешать с мелко нарезанным огурцом, помидором и …

Салат из капусты с адыгейским сыром и сухарикамиЧитать полностью »